www.turkurolap.org Forum Ana Sayfası www.turkurolap.org
Ürolaparoskopik cerrahi

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   Kayıt OlKayıt Ol 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   LoginLogin 

laparoskopi kursu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.turkurolap.org Forum Ana Sayfası -> KURSLAR
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tuganalp

MesajTarih: Cum Oca 25, 2008 11:34 am    Mesaj konusu: laparoskopi kursu Alıntıyla Cevap Ver

Sevgili hocam değerli arkadaşlarım,
Ürolojik laparoskopi kursuna bir önceki dönem katılmıştım.Oldukça faydalı ve eğlenceli bir kurs dönemi geçirdim:))Domuzda açığa geçmenin komplikasyon olmadığını gördümSmile)
Şu anda kendi kliniğimde genel cerrah arkadaşlarla beraber 2 atrofik böbreğe transperitoneal laparoskopik nefrektomi ve kendim 3 adet retroperitonoskopik böbrek kisti eksizyonu yaptım.Daha ileri kurslar olursa yeniden katılmak isterim.
Sevgi ve saygılarımla
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yozgok

MesajTarih: Pzr Şub 03, 2008 7:52 pm    Mesaj konusu: Laparoskopi Alıntıyla Cevap Ver

Bu güzel deneyimler bizleri mutlu ediyor
Sevgili emir bunuda dikkate alacaktır.
Bu deneyimlerin paylaşımı arttıkça bizlerde mutlu oluyoruz.
Eğer CD varsa gönder bizde yayınlayalım.
Başarılar
06018 Etlik/ANKARA/Turkey
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.turkurolap.org Forum Ana Sayfası -> KURSLAR Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız